Födelsedagar

I vekcan har det firats födelsedagar. Pappa fyllde jämnt i tisdags så i torsdags var kryssning med släkt inplanerad. Isa har varit hos Marcus mamma under tiden, så vi åkte dit med henne direkt efter jobbet i onsdags. Är alltid lite vemodigt att lämna henne, men hon har ju så lätt att anpassa sig så vi visste att allt skulle gå bra.

Fredagen spenderades i Helsingfors där vi stosade på stan större delen av dagen, hann med spa på båten innan middag och sedan trevlig middag och drinkar på kvällen. Vi kom tillbaka till Stockholm på lördag morgon och då var det bara att åka raka vägen till Bålsta. Där åkte vi direkt upp till Dalarna med Marcus familj för att fira hans farmor som också fyller jämnt. Även denna dag hann vi med lite bastu och bad innan middagen, sen återigen tre-rätters med drinkar och dans efter.

Imorse checkade vi ut från hoteller kl 11 och kom hem strax efter kl 19 - det är inge bekvämt liv att leva utan bil! Först åkte vi till Marcus familjs stuga utanför Leksand på lite fika, sedan åkte vi mot Bålsta. Där bytte vi bara bil och åkte med Ullis och Pontus till Märsta för att hämta Isa och hennes saker. Sen traskade vi ner mot pendeltåget med all packning och åkte till centralen - byte till tunnelbana där vi faktiskt fick med Isa (första gången hon vågat åka tunnelbana, duktig hund), för att sedan byta till buss i Slussen. Gick rätt smidigt ändå, men tar en himla tid.

Isa verkar ha haft det toppen i Märsta och gjorde succé när hon fick följa med till Lenas jobb på torsdagen. Nu är hon supertrött och snusar sött i sin säng. Vi är alla lite mosiga efter en lång helg och magen är stor och uppsvullen efter att han stoppat i sig restaurangmat i två veckor. Hårdträning är planerad för min del!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback