Vår

Den senaste veckan har våren kommit ordentligt. Solen börjar värma, blommorna slår ut och det börjar bli grönt överallt av gräset och knoppar som växer fram - underbart! I veckan har vi fixat iordning balkongen med ute möblerna, nya krukor och växter. Isa tycker att det är så mysigt att ligga där ute och titta ner, men tyvärr blåser det en del på balkongen så vi är i full gång med att leta markistyg som vi kan sätta som skydd. Kanske blir det ett litet hål i väven så hon fortfarande kan titta ner, vi får se =)

I helgen har vi varit stor 25-års fest på en bygdegård utanför Södertälje. Jätteroligt har det varit och massa vänner från Kalmar var där som jag inte träffat på länge. Alla var utklädda till skurkar och vi spelade brännboll, fotboll, gick tipsrunda och hann med massa annat kul på eftermiddagen innan middagen. Efter middagen var det lite mer lekar, karaoke och sedan dans hela natten. Marcus var en medlem från björnligan och jag var Elle Driver från Kill Bill (sjuksköterskan som går med sprutan och visslar "Twisted nerve"). Vi sov över på bygdegården (på liggunderlag) och har lite sömn att ta igen nu. Får bli en tidig kväll så att man orkar en ny vecka imorgon.

Medan vi varit på äventyr har Isa varit ute på landet med mamma och pappa. Hon åkte med Marcus till jobbet på fredagen, och han och mamma som endast jobbed halvdag möttes i slussen. Där tog hon med Isa till båten som går ut till Nämdö. Hon verkar ha haft en superhelg med valborgsfirande, mycket uppmärksamhet och mycket frisk luft. Tack mamma och pappa!

Även om vi alla tre verkar lika trötta här hemma ska jag och Isa gå en prommis med Lisa och Sigge ikväll - man kan väl aldrig få för mycket motion?

Balkongen




Akta er för Elle Driver =)


Kommentarer
Postat av: Helena och boxrarna bus

Coooool outfit. :)

Postat av: Mamsen

Det är en fröjd att ha henne. Hon är så lätt att ha att göra med. Jättemärklig känsla att ha en hund tassande efer sig vad man än gör. Isa var som hon brukar vara med dig .

kram till er båda!

2010-05-02 @ 22:28:18
Postat av: Lisa

hehe, snygg outfit!

2010-05-02 @ 23:38:33
URL: http://eskil-isak.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback