Lycka

Isas tass börjar långsamt läka ihop, men hon har bandage på och får ta det lugnt och inte bada. Extremt jobbigt i denna hettan hälsar Isa!

Idag tyckte jag att hon var så bra så vi åkte till klubben för lite träning. Jag har ju inte varit på ca två veckor nu blev helt chockad över denna grönska. Grönt nykliptt gräs med gula maskrosor som tittar fram, det är fina grejer det.
Isa visade sin toppnivå på träningen och jag kände bara sån lycka över att ha en sån bra hund. Fotgåendet satt sådär bra som bara hon kan :) Sedan fortsatte vi träna lite korta rutskick, kryp och skiftet stå-ligg i fjärren, allt fungerade super.

Det har märkts den här veckan att hon inte äter medicinen fortfarande, hon har varit mycket piggare än den sista veckan och är positiv trots att tassen fortfarande gör lite ont.

Imorgon är det fredag igen och den här veckan har gått lika fort som alla andra, men det betydet väl att man har roligt :) Isa följer med Marcus på jobbet och sen åker vi direkt till landet på kvällen. Där är föräldrarna ute, syster med barn och Anna, kan inte bli så mycket bättre =)

Kram på er

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ha en toppenhelg!

2010-05-21 @ 07:38:17
Postat av: Christer

Aaahaaa, hon vill ha det nyklippt för att det skall gå bra! :-) Visst är han duktig vår Lasse som klipper! Skönt att höra att det går åt rätt håll med tassen!

Ha en trevlig helg


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback