Irriterad trampdyna

Vi är hemma från landet igen efter 4 alldeles underbara dagar. Vi har fixat i trädgården hela helgen, gjort ett planteringsland, rensat ogräs, fixat buskrabatten, krattat och mycket mera. Inomhus har vi bestämt färg för ommålning, fått mammas och pappas gamla kyl/frys och burit in det första nya skåpet till köket.

Isa haltade ingenting och fick följa med på en del promenader. Men i fredags kväll efter att Isa träffat kussen Leeloo (som blivit himla stor trots sin ringa ålder) haltade hon igen. Då såg vi att en trampdyna var irriterad och röd. Efter det har hon bara fått tagit det lugnt med bandage runt tassen. Natten till lördagen vaknade jag av att hon låg och slickade sig, och hade fått upp ett ordentligt sår på trampdynan.

Men lite kul har hon fått haft för det. Igår gick vi ner till vattnet så hon fick simma en massa som motion, och idag har hon fått gå över gärdet för att kolla på de små lammen och lekt i vattenslangen då vi vattnat.

Inatt får nog tassen lufta sig och Isa får sova med tratten. Imorgon och på tisdag ska hon till Sigges pappa och det känns tryggt, han är väldigt mån om att hundarna ska ha det bra så han kommer se till att tassen inte gör sig mer illa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback