Helgvila

Helgen spenderades på landet. Vi kom iväg tildigare än planerat från jobbet i fredags, så vi tog båten från stadskajen till saltsjöbaden, underbart var det att sitta ute i den varma solen.

Annars har helgen varit rätt lugn. Isa har varit gårdshund och fått någon längre promenad per dag. Hon har börjat röra sig mindre på tomten nu, förut strosade hon runt överallt, men nu ligger hon mest på sin klippa på berget vid oss eller utanför mammas och pappas trapp.

Tassen är bättre och hon har inte bandage längre, dock ser trampdynan väldigt konstig ut fortfarande, liksom lite "smulig". Vi hoppas att den blir bra snart! Hon får fortfarande inte bada och är väldigt missnöjd över det. Speciellt jobbigt var det i lördags när det var så jätte varmt, men då fick hon leka lite i vattenslangen istället.

Den här veckan är en tuff vecka på jobbet men mycket kvällsaktiviteter, så jag kommer att vara bra trött när jag kommer hem.

Favorit klippan

Kommentarer
Postat av: Johanna

Kramar till er! Vi har haft tikbesök i helgen, stina envisades med att kalla henne Isa hela fredagen spontant själv, tills hon gick med på att hon hette Heba och var ingen golden utan en BC =)

2010-05-23 @ 21:48:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback