Helg!

Så var det helg igen.
Under veckan har det faktiskt hunnits med lite lydnadsträning på parkeringarna runt oss, inte så strukturerade träningar utan mest på skoj. Isa verkar tycka det är superkul med lite hjärngympa. Jag är fortfarande fascinerad hur mycket hon kommer ihåg, det är som att vi inte hade haft några månaderna paus över huvudtaget utan vi kan bara plocka upp träningen där vi lämnade - skönt.

Barmarken har börjat synas lite under all snötäcke nu, vilket också innebär att leran kommer fram = smutsig hund. Dock skönt med lite vårtecken!

 

Idag har vi varit på långpromenad och tog med ryggsäcken fylld med dummies. Vi gick ut mot ingarö och stannade till vid en slänt där det var barmark för att träna lite. Marcus agerade förste kastare så Isa fick några markeringar. Hon blev jätteglad och hade sån glädje i sprången trots att det var i en jobbig uppförsbacke vi tränade. Jag längtar lite tills all snö är borta och vi kan börja lägga upp träningen på riktigt. Ett bra tecken är att vi ställer fram klockan imorgon en timme, så nu kommer det kanske att vara ljust på kvällarna när vi kommer hem från jobbet =)

Kommentarer
Postat av: Johanna, Viggo och Sting

Äntligen är ställa fram-klockan-dagen här!

2010-03-28 @ 07:37:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback