Leksand

Helgen har spenderats uppe i Leksand med Ullis och Pontus. Marcus och Ullis farmor och farfar har nämligen stuga där. Vi åkte till Märsta direkt efter jobbet i fredags och lämnade Isa hos Marcus mamma. Där ställde vi också vå bil och trängde in oss i U&P's bil som är lite mer pålitlig än våran. Vi kom upp rätt sent men höll oss ändå vakna några timmar innan vi kröp till sängs.

På lördagen var vi och åkte snowboard i Granberget i strålande sol - ocj oj så kul det var! Det var flera år sedan jag åkte och jag har verkligen saknat det! Tyvärr hade min bräda väldigt dåligt glid, men det gick okej ändå. Vi hade också så tur att det var något jippo där hela dagen, så det var gratis liftkort och bjöd på lunch.
Sedan hade vi lite after ski i stugan med vin och massa snacks, fölt av en brakmiddag med lax och romsås, supergott och trevligt. Vi var rätt slut allihopa (förutom Marcus som alltid är kvällspigg) så det blev en tidig kväll.

På söndagsmorgonen städade vi ur stugan, packade in oss i bilen och åkte mot Romme för mer åkning. Tyvärr var det ett riktigt skitväder hela dagen, men det gjorde ingenting - så kul var det att åka =) Det kom flera decimeter snö under dagen så det var mycket puder på sina ställen, men också puckliga i de lite brantare partierna.

Efter en dag i Romme åkte vi hemåt bland alla andra skidåkare. Det var riktigt segt hem pga all trafik och underlaget, så vi kom inte hem förrns kl 22 (och åkte 16 från Romme). Dock hade vi ju stannat till i Märsta för att hämta bilen och Isa. Isa hade haft det jättebra hos Lena, men var superglad när vi kom och hämtade henne.

I granberget












Frukost




Marcus vallar för fullt - med bra resultat!


Mycket skratt

Kommentarer
Postat av: Johanna med familj

Sååå mysigt!

2010-03-25 @ 17:07:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback