Vackert väder

Helgen har bjudit på fint väder och mycket bad för Isas del.

Sommarfesten i tosdags var riktigt lyckad. Vi hamnade i vinterviken i en jättefin lokal och det blev rätt sent. Fredagen gick trots detta väldigt fort på jobbet och helt plötsligt skulle vi ut igen - Sara och Emma kom ju hit!

På lördagen åt vi frukost på balkongen och sedan åkte tjejerna för att träffa några kompisar i stan. Vi gick ut en långprommis med Isa och hittade ett nytt badställe här i närheten som är bra för både henne och oss - superbra! På kvällen var det 60 års fest (30+30) här i gustavsberg.

Idag har vi tagit hand om Sigge när hans familjåkte till Ikea. Han fick följa med oss på vår långprommis, där vi först gick till vårt nya bra badställe.









Sigge har börjat fått upp tekniken på simmandet, men ramlar fortfarande ner lite med huvudet under vattnet - men inte verkar han störas för det :) Förutom att simma och mysa i vattnet blev det såklart lite lek också..









Efter en intensiv tid vid vattnet (Sigge höll tempot hela tiden) gick vi och picknickade vid en äng. Ängen hade blivit en ordentlig sommaräng och var otroligt vacker. Ibland kan man inte förstå att man bor så vackert som man gör :)







Ett försök till ett fint kort på dem båda, men Isa kisar som vanligt =)




Det var en underbar promenad och hundarna var trötta och nöjda när vi väl kom hem. Nu har vi precis kommit hem från födelsekalas och syster och Fredrik och imorgon börjar en ny vecka som inleds med besiktning av bilen imorgon bitti. Håll tummarna!

Kommentarer
Postat av: JOhanna

Sigge kisar ju med =)

2010-06-06 @ 22:13:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback