Midsommar över..

Kom precis hem ifrån en underbar helg på Nämdö. Givetvis är det alltid lite jobbigt att vara "värdinna" till en fest, men också så otroligt roligt. Vi har haft underbart tur med vädret och hela midsommarafton blev riktigt lyckad. Man är bra sliten nu dock... Bilder kommer senare, tyvärr dog vår kamera kl 18:00 på midsommarafton, så efter det har vi inte bilder - bra jobbat.

Isa har varit med oss nästan hela tiden, förutom just på själva festen på midsommaraftonen, då sov hon hos mattemor och mattefar. Så det är en riktigt trött hund vi har nu... I torsdags var hon med Marcus när han förberedde hela dagen, och när det blev varmt gick de ner och svalkade sig i havet (en av dem iallafall). På torsdagskvällen kom jag ut och då hade vi lite musik-förberedelser i vår lilla stuga. Som vanligt är det mycket folk ute på midsommar och alla är sociala så det slutade med att vi hade 15 partyglada personer i källarstugan när vi tre värdinnor fixade platlist till festen dagen efter. Isa tyckte det var lite störande med alla folk först, men sen somnade hon i stojet.

På fredagen var vu ju också ute hela dagen givetvis, och Isa var i sitt esse av att kunna vara med gänget hela tiden. Hon tyckte det var lite jobbigt att hon inte fick vara med och dansa runt midsommarstången, men fick sedan sällskap av Leeloo.

På lördagskvällen kunde hon vara med oss hela tiden, för vi åt middag hos onkel Lars på hans äng där vi hade haft festen dagen innan, så då gick hon och Leeloo runt och fnulade tillsammans och letade ätbara saker från festen. Efter maten gick vi sedan ner till bryggan där Isa och Leeloo lekte, badade och simmade tills mörkret föll - då gick vi hemåt.

Även idag har vi legat nere vid bryggan och solat och badat (inte jag dock, lite för kallt ännu). Isa är som galen nere vid bryggan och stormtrivs när det endast är familjemedlemmar där nere så hon kan springa vart hon vill. Väl hemma vid stugan igen satte vi på vattenspridaren då det börjar bli torrt, och då står hon och roar sig med den tills vi stänger av den igen.

Som sagt; väldigt trött hund men också väldigt lycklig hund. Hon kommer nog leva länge på den  här helgen och de bästa är att hennes 5 semesterveckor där ute börjar komma allt närmare...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback