13/6

Idag har Isa varit hos Lisas pappa tillsammans med Sigge som hon är minst en gång i veckan. Hon verkar trivas där... Efter ett litet pusskalas med Sigge på morgonen hoppar de glatt in i bilen och åker mot Orminge. Väl framme springer de i kapp till Lisas föräldrars ytterdörr där Lisas pappa redan brukar stå redo. Sigge springer bara förbi honom och sätter sig och väntar på frukost i köket. Isa ger honom många kramar och lite pussar, och springer sedan in i köket hon med. Där lämnar vi dem för att bege oss till bussen och jobbet.

Som jag förstått så går de sedan en ordentlig långpromenad direkt på morgonen - och sedan verkar de vara ute mestadels av dagen. De brukar ha playdates med de andra hundarna i området och Isa brukar leka med en goldenhane som hon verkar tycka om. När de väl är inne brukar Isa lägga sig och sova i hallen, medan Sigge antingen lägger sig i soffan eller kryper in bredvid Isa.

Eftersom Lisa slutar lite tidigare än mig hämtar hon hundarna efter jobbet- och Isa brukar tydligen vara bra i farten när hon kommer. Någon gång förra veckan hade Lisa smygit på dem lite när de var ute i trädgården.. De lekte och lekte och Isa var väldigt bestämd mot Sigge. När de väl såg Lisa hade Isa tom börjat skälla lite - hon verkar leva ut när inte föräldrarna är med ;)
Idag när Lisa hämtade dem hade Isa varit för upptagen för en pinne som var otroligt rolig, så hon hann inte ens hälsa... Ibland undrar man hur hon tänker.. Men de verkar iaf ha de super tillsammans hemma hos pappa Olsson.

På kvällarna ser vi inte mycket av henne dock, vilket är det tråkiga med att hon har så roligt på dagarna - men man kan inte få allt här i världen. På måndagar passar det dock bra eftersom jag ändå är i stallet hela kvällen då. Idag tog jag och Dirk en ritt runt sjörundan som vi brukar säga, eller Tjustviksrundan som den heter på kartan. Det var väldigt härligt och vi hade tur med vädret, lycka.

Imorgon har Eivor Isa på dagen och sedan har vi träningsträff med Lisa och Loi - läntar redan!

Kompisar

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag förstår att det är härligt att Isa har det så bra hos Sigges "morfar", men samtidigt tråkigt att hon är trött när hon kommer hem. Svårt det där, man vill ju på något vis att de ska vara pigga... men nöjda... och glada... och trivas. Ja, mycket på en och samma gång. ;)



Imorgon, imorgon, imorgon!! Tänk att vi nästan setts tre gånger på en vecka då, rekord! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback