Målarhelg på Nämdö

Vi har åter igen varit på landet i helgen. Underbart väder och vi har fått underbart mycket gjort. Nu har vi målat om hela stora rummet i vår lilla stuga och det blev såå fint. VI har en väldigt ljust färg som är bruten mot varmt grå och sedan en mörkgrå fondvägg vid köket - blev fint! Vi har även målat om alla lister runt dörrar och golvlister till vitt, precis som vi målat våra kökaluckor. Det är mycket som är kvar, men vi har iallafall kommit en bit på väg! Målet är att vara klara med det mesta till vår semester, så man slipper hålla på att jobba hela tiden då - and I think we can make it :)

Isa har det som vanligt superbra på landet och underhåller sig själv. Vi har inte tagit så mycket långpromenader, men hon kilar iväg i skogen om hon blir kissnödig, eller sticker ner till Leeloo om hon är leksugen (ja, hon tar sig lite friheten, men vi får skylla oss själva som är så "tråkiga" och är inomhus och målar hela tiden). Det roliga är att vi inte ens hade märkt att hon varit borta en liten stund om hon inte kommer tillbaka och ser så otroligt skyldig ut, då vet vi att hon gått från tomten.

Vi har också varit nere vid bryggan och simtränat lite, men inte så mycket som Isa hade önskat. Hon roade sig dock i vattenspridaren tillsammans med barnen i lördags. Alex och Rebecka tröttnade efter ett tag, men Isa roade sig vidare i sin ensamhet när vi vattnade vidare - hon är inte klok.

Nu väntas en ny arbetsvecka och Isas vän Sigge har kommit tillbaka från hans lilla sommarsemester, så det kommer att bli ett kärt återseende i veckan. Jag såg precis också att Isa fått äran att vara med på "månadens bild" på
Värmdö brukshundklubbs hemsida.

Såhär blev köket (taget från mobilen):



Kvällsdopp

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ser jättefint ut!

2010-07-04 @ 22:46:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback