Ååååå

Uppdatering: kl ca 22: Även om badandet inte svalkade så mycket som jag hoppats då vattnet var så otroligt varmt, känns det mycket bättre nu. Lisas pappa är hemma på onsdag trots allt och kan ha Isa (och gulliga Lisa, Loi, erbjöd sig annars att vara hundvakt, tack snälla du!). Torsdag får hon vara hemma hos mamma och pappa men då kommer hon att vara trött efter onsdagen med Sigge, innan hon åker till landet =)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Efter alla glada inlägg om hur kul det är med värmen och vatten kommer här baksidan av detta väder - värmeslaget. Det måste vara den som pratar nu för att det känns som att ingenting är bra. Vi har som jag nämnde tidigare en problematisk vecka med hundvakt då Susanne inte kunde ta den här veckan trots allt. Efter att hört med alla andra där det inte var nån som kunde fanns Marcus jobb som sista alternativ, men där ska hon ju vara på fredag eftersom vi åker till landet direkt efter jobbet. Men då kommer det fram att Marcus inte får ha med henne på jobbet mer! Det har varit okej i ett år, men helt plötsligt är det inte okej längre. Detta resulterar i att vi inte kommer att kunna åka till landet på fredagar eftersom sista båten går direkt när vi slutar jobbet, och vi hinner inte hem och hämtar henne.
Den här veckan löste det sig dock då mamma åker ut på landet på torsdag kväll och tar med sig Isa - tack mamma!

Då återstår bara onsdag och torsdag och det alternativet vi har är att hon får vara i föräldrarnas lägenhet i stan och vi åker dit och rastar henne på dagen. Inte optimalt från jobbsynpunkt och absolut inte optimalt för Isa, men bättre än att hon är själv hela dagen hemma.

Sedan har vi stött på problem leveransen av hundmaten som vi köpt till landet för sommaren. Den kom inte med till landet idag så nu får vi knåpa med det också. Alternativt får vi åka ut på lördagen och då ta bilen till båten, men trist att behöva avboka Lisa och Niklas på fredagen.

Dessutom är det tre hela veckor till semestern.

Som sagt - det måste vara värmen som pratar, men det kanske inte är så konstigt att man känner sig som skit när man inte kunnat sova av värmen på flera dagar. Vi gått runt på de flesta affärer för att köpa bordsfläkt idag utan att lyckas. Verkar vara slut i hela Sverige.

Snart ska vi gå och bada, hoppas det hjälper mot den brinnande hjärnan. Vätskeersättningen jag tvingat i mig verkar inte fungera.

Bild från morgonpromenaden imorse kl 06:00. Tänk att en dag som börjar såhär kan blir så jobbig.




Kommentarer
Postat av: Mamsen

Ta några djupa andetag och pusta ut långsamt. Allt ordnar sig till slut skall du se.

Kram

2010-07-12 @ 20:09:45
Postat av: Lisa

Jag kan ha Isa på onsdag om ni vill. Ingen lekkompis här till henne dock, men jag har gärna en promenadkompis ;) Lojsan är nämligen ute på landet då jag jobbar så mycket. Ett pussel med hund, helt klart!



Hör av dig om jag ska ha henne på onsdag!



Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback