Helgen

Igår hade vi playdate med familjen Lisa/Niklas/Sigge. Efter en sovmorgon gick vi ut och mötte de andra vid kvarnsjön. Sigge och Isa har inte träffats på hela jullovet, så det var ett kärt återseende. De busade mycket och Isa fick många kärleksnyp i örat av Sigge =)

Vi promenerade till klubben fram och tillbaka i snön. Det var väldigt kallt men allt pulsandet i snön gjorde att vi fick upp värmen. Väl på klubben stannade vi till och tränade lite. Isa fick en budföring med Lisa som mottagare, det gick bra men det var riktigt djup snö så det blev väldigt jobbigt för henne.
Sedan utnyttjade vi stigen som blivit efter budföringen till linjetag. Vi fortsatte träna Sigge som verkar tycka det är roligt med träning. Efter träningen tog vi en kaffepaus för dem som gillar det, sedan promenerade vi hemåt igen. Vi var ute i över tre timmar och vi var alla trötta när vi kom hem.

Idag tog jag och Isa en långpromenad runt Tjustviksrundan för att sedan titta på bygget runt Hålludden. De har asfalterat hela vår ridväg - så himla trist...

Ikväll har vi hittat vårt nya träningsställe - det finns en stor parkering precis bredvid vårt område som är upplyst och plogad. Förstår inte att jag inte tränat där innan! Vi fick sällskap av Lisa och Sigge och vi tränade lite fritt följ, inkallning och rutan. Sedan agerade vi lite störning för Sigge, han är en duktig liten hund men väldigt otålig. Nu blir det söndagsmys!

Lite bilder från lördagens promenad, tagna av Niklas:





Attack!

Alla på Hanna...


Isa gosar med Lisa


Mycket snö på klubben...

Kommentarer
Postat av: Christer

Hm.., vilken parkering? Börjar bli lite träningssugen. Har tröttnat på köks-SM träning.

Fina bilder!

Postat av: Johanna och gänget

Å Sigge ser ut som en svart viggo =) SÖT!

2010-01-10 @ 21:18:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback