Inlägg från torsdag som aldrig blev publicerat

I veckan har Marcus mamma varit på besök här ute på kalkberget. Hon kom hit i tisdags och åkte idag på eftermiddagen. Tyvärr har vi haft väldigt trist väder och det har regnat en hel del. Vi har dock hunnit med både promenad till bondgården och östanvik, promenad till affären med vätskekontroll på krogen och massor av grillning. Idag har solen äntligen tittat fram och vi fick några timmar nere vid bryggan.

Moster Gerd och Gunnar har varit på besök hos mamma och pappa samtidigt. Vi hade gemensam lunch igår och idag fick jag en skönt och avslappnande massage och moster massör =)

Isa har varit med oss hela tiden och fått rikligt med motion. Idag har det blivit simträning för hela slanten. Rebecka har visat upp sina simkunskaper på det djupa vattnet och Alex har fått 47 myggbett på kroppen – en sommar i skärgården.

Nu har vi precis tagit drink med nyplockade hallon med familjen syster och Anna på vår veranda och nu sitter vi på deras veranda och ska snart grilla (Fredrik kom precis ut med sin Weber-grill handske i högsta hugg). Även om vi måste ha tjocktröja går det att sitta ute idag =)


Kommentarer
Postat av: Lisa

47 myggbett lät sådär extra mysigt. ;)

Postat av: Lisa

Tycker ni ska komma hem snart så att vi kan träna lite ihop! Men förstår om ni vill att semestern ska hänga i så länge som möjligt ;)

2010-08-12 @ 21:10:48
URL: http://lisak.wordpress.com
Postat av: Lisa

Trevligt om ni också blir med wordpress. Jag gillar den! Lätt att uppdatera, och smidig.



Ska bli spännande att se hur din får se ut ;)

2010-08-15 @ 23:11:45
URL: http://lisak.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback