Quick update

Superdålig uppdatering här!
Har dock hunnit tränat lite den sista veckan. Förra veckan hann vi med en lydnadsträning på tisdagen som inte gick så bra och ett spår på torsdagen tillsammans med Sigge (som provade spår för första gången).
I helgen hanns det med en långpromenad på över tre timmar med Anna och ytterligare en långtur med spår på söndagen. Tyvärr gick vi nog lite för mycket innan vi tog spåret så hon slarvade lite och missade två pinnar.

Idag har vi varit på klubben och socialiserat lite. Lisa var där som vi inte träffat på så länge. Hon hade kurs så vi kunde inte prata så mycket, men det är kul att hon är hemma igen! Sedan tränade jag och Isa lite lydnad och avslutade med en promenad i skogen där jag över gjorde ett uppletande. Gjorde en ordentlig ruta med fyra föremål som hon hittade lätt som en plätt. Dock tyckte hon att det blev lite svårt att hämta in en burk som ramlade ut ur munnen hela tiden :)

Nu blir det sängen, trött efter mycket som händer på jobbet och dumma CSN som kommer att ruinera mig med återbetalningskrav. Suck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback