Fortfarande segt

Här har det inte hänt mycket de senaste dygnen, jag har mest bara sovit och legat i soffan. Börjar bli riktigt trist nu faktiskt, men så är det när man är sjuk. Det som är positivt är att orkat ta mig ut med Isa ordentligt både igår och idag, även om promenaderna inte är fullt så hurtiga de brukar vara.

Igår tog jag med lite diverse saker på promenaden mitt på dagen och körde ett uppletande med Isa. Jag la ut 5 föremål och hon hittade alla galant. Sista skicket sprang hon dock lite djupare än rutan, men kom ganska snabbt tillrätta. Tror det beror på att vi inte tränat uppletande på så länge och därför inte är van vid den vallade rutan (är ju inte samma i jakten). Efter den lilla träningen gick vi tjustviksrundan vid Hålludden och vi var ute ca 2 timmar.

Idag promenerade vi åt andra hållet på gamla Ingarövägen. Promenaden blev rätt mycket längre än jag planerat då jag inte hittade rätt vägar och då det f*n byggs överallt runt oss nu. Det resulterade i att jag fick gå längs med Ingarövägen en bit och vända på en del andra stigar för att välja andra vägar då vi kom fram till reningsverket. Ute vid Lämshaga stannade vi till och tränade lite linjetag med de dummies som låg i ryggsäcken. På väg hem kändes mina ben som gelé och det var knappt så jag orkade ta mig upp för trapporna hemma. Vi var ute i över 2 1/2 timme så det var kanske inte så konstigt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback