Underbar promenad

Imorse åkte vi och hämtade upp Lisa med aussiekillarna för en förmiddagspromenad. Evelina skulle egentligen följt med men hade haft en jobbig arbetsnatt framför sig. Jag tror Isa tyckte det var lite skönt att slippa ettriga Minus och bara umgås med killarna lite ;)

Vi åkte ut till Kovik och gick en supermysig runda där! Hundarna busade och vädret var periodvis väldigt fint. Nere vid velamsund skulle jag och Isa träna lite vattenmarkeringar med fokus på avlämningarna, men det gick så dåligt att det nästan inte är värt att nämna.. Får ta tag i det när vi är ensamma och mer fokuserade (framför allt Isa).

Vi stannade även till vid en äng och plockade lite blommor och fotade lite. Det var en sån där alldeles underbar äng med massa blommor, gräs och en stor ek på - vilken lycka! Tre timmar senare var vi hemma och jag kunde konstatera att det var länge sen vi hade en sån mysig promenad - tack Lisa!

Eftermiddagen och kvällen har spenderats på jobbet och likså morgondagen. Men bara halvdag för sen är det stallet-tid och familjetid som gäller =)

Bilder från dagen (mestadels fotade av Lisa)

Tre fina hundar på den underbara ängen =)












Sååå nöjd Hanna




Kommentarer
Postat av: Lisa

Tack för en underbar promenad! Hoppas att blommorna doftar i hela er lägenhet. Mina såg lite halvvissna ut efter resan i väskan. ;)



Kram & godnatt!

Postat av: Grete og co

Fine bilder!

2009-05-15 @ 13:49:53
URL: http://www.workingspirit.se
Postat av: Anonym

Sweet!

2009-05-15 @ 13:56:33
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Johanna och gänget

Mysig dag! Sotis!

2009-05-15 @ 21:08:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback