Sommarhelg i Bålsta

Vill börja med att säga GRATTIS till våra vänner i Kalmar som blev uppflyttade till högre spår idag - you rock! Detta följdes av ett hemskt besked om att en tvåbent vän förlorat sin fyrbenta igår... Sänder massa tankar till matten...

Helgen har spenderats i Bålsta, och vilken underbar helg det varit! Vi har endast varit borta en natt men ändå känns det som vi hunnit med massa slappande.

Igår inleddes förmiddagen med en turridning med Rose. Hon äter fortfarande medicin och tar det lugnt, men det var ändå otroligt härligt att vara ute och rida i det fina vädret . Efter stallet var det snabbt hem, duscha och packa in oss i bilen till Bålsta. Det var en kämpig resa dit, en riktig miss att vi inte köpte en bil med AC! När vi kom fram låg dock en vattenslang och väntade på oss, så Isa hade snabbt glömt den jobbiga resan =) Sedan spenderades eftermiddagen och kvällen i trädgården med trevligt folk, jättegod mat och mycket dricka.

Idag har det pressats med bikini... Isa har fått många lekstunder med vattenslangen - många tycker det är roligt att spruta eftersom hon leker med strålen så fanatiskt. Vi gick även ner en sväng till sjön där Isa givetvis simmade en massa. Nu är man allt bra trött efter en helg i solen.




Kommentarer
Postat av: Helena och boxrarna bus

Tack. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback