Helg!

Återigen söndag kväll. Sitter med uppsatsen som långsamt går framåt. Idag har jag fått kommentarer från söta Ida som har kollat igenom problemdiskussion och teorin. Hon tyckte det såg bra ut, och sånt värmer alltid :)

Igår, lördag, spenderades största delen av dagen i Bålsta. Där hann vi gå en härlig skogspromenad med Isa, hälsa på mormor där även mamma och pappa var, samt trevlig middag/fest hos Marcus pappa och numera hustru Gittan. Det var himla trevligt fastän jag blev trött redan innan barnen blev det... Kan det vara åldern?

Idag var det upp tidigt för att åka direkt från Bålsta till sökträningen. Idag var vi endast tre stycken, vilket gjorde att vi snitslade legorna så vi (eller framför allt Mickan) skulle få raka skick. Isa fick två omgångar som vanligt och fick fyra skick på varje omgång. De första gångerna fick hon popup och den andra gången provade vi några dolda figgar. Hon sprang fint och rakt ut, så det var bra! Eftersom vi inte tränat på två helger irrade hon omkring lite de första skicken, men sen använde hon näsan mer. Det är då kul att se hur kul hon tycker att det är, och hennes figurantintresse är enormt!

Lite bilder från tidigare promenad






Kommentarer
Postat av: Johanna och Stina

hihi vänta bara tills ni får barn.. då snackar vi trötthet =)

Postat av: Johanna och Stina

hihi vänta bara tills ni får barn.. då snackar vi trötthet =)

2009-03-08 @ 22:54:47
URL: http://minisdagbok.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hihi... nejdå, du är undantaget. ;)



Vilken duktig sökhund hon är Isa!

2009-03-09 @ 01:05:39
URL: http://www.eskil-isak.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback