Gårdagen

Igår fick Isa vara ensam på förmiddagen när jag jobbade. När jag kom hem blev det en snabb kissrunda innan jag packade ihop mina spårsaker och gick upp i skogen bakom oss för att lägga ett spår. Eftersom det blev förstört sist av en skolklass, ville jag vara säker på att det inte skulle upprepas så jag gick i en skogsdunge som ligger lite gömd bakom ett stort byggområde. (Inge trevligt att ha picknick där inte). Jag har aldrig gått i den skogen, så spåret blev lite konstigt. Berget som jag skulle gå uppför var mycket brantare än jag trodde, så det blev en lite bergsklättring i zick-zack för att komma upp. Sen traskade jag på och vips var jag ute på vägen igen, så det blev kanske inte så långt jag ville (ca 350-400 meter) men desto svårare terräng.

Jag gick in och åt lite lunch innan Isa fick följa med mig ut igen. Spåret hade legat över en timme när jag kom ut igen, vilket jag tror va bra då det nästan blåste storm ute. Isa tyckte iaf att det var skitkul att gå ett riktigt skogspår, men gick lite för fort, vilket jag tror beror på att det var så länge sen vi spårade. I mitten av spåret trasslade hon in sig lite men klarade sig ur situationen själv efter ett tag. Att hitta apporterna var inga problem alls (5 stycken). Efter spåret gick vi vidare i dungen och rekade terrängen, så nu vet jag hur jag ska gå nästa gång jag ska spåra där =)

Sedan gick vi en lång promenad och avslutade med lite bad för Isas del innan vi gick hem. Där mötte pappa upp oss och vi åkte med honom in till stan där vi skulle fira min examen eftersom det inte blev någon Kalmarresa i år. Isa fick vakta lägenheten sålänge, och verkade inte så missnöjd över det. Hon var desto mer missnöjd att åka buss hem sent på kvällen, men jag tycker att hon börjar vänja sig lite nu iaf.

 I förmiddags åkte mamma och pappa ut på landet och tog med sig Isa. Jag jobbar hela dagen imorrn, så det var bäst för henne. Sedan åker jag och Marcus ut dit imorrn kväll, för att spendera den sista helgen där innan midsommarfesten =) Trevlig helg!

Gammalt kort på en nöjd Isa



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback