Promenad dagen i ära

Idag fyller Lisa år - grattis igen :) På eftermiddagen när jag kom hem från jobbet åkte jag och Isa upp till henne och grabbarna för att gå en promenad i det fina vädret. Det har  varit supervarmt här idag med! Vi promenerade ner till vattnet där hundarna fick bada (en mer än de andra, gissa vem?). Isa njöt som vanligt av vattnet och fnulade för sig själv medan Loi stod på kanten och försökte hjälpa till (utan att behöva gå ner i vattnet givetvis).

Hemma hos Lisa blev jag sedan bjuden på fika - fruktsallad och glass blev det, vilket är en riktig höjdare =) Vi började med att sitta i skuggan men blev faktiskt tvungna att flytta ut i solen då det blev lite kallt. Där satt vi ett bra tag och pratade om allt möjligt medan hundarna busade i trädgården. Åå, va man vill ha trädgård när det är sånt här väder! Tur att man har vänner med trädgård, tack för idag!

Isa har sovit nästan hela kvällen, men vi har hunnit med lite pälsvård och putsning. Nu verkar hon dock somnat för kvällen och sover som en stock under vardagsrumsbordet.


Kommentarer
Postat av: Malin

Grattis Isa!!

Kram moster Malin

2009-06-02 @ 23:35:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback