Hemma igen

Vilken helg det har varit! Hela veckan har kretsat runt vår midsommarfest och vi kan nu konstatera att det blev superlyckat även i år =) Men såklart supermycket att göra så nu är vi riktigt trötta här hemma. I fredags kom det ut över 50 personer till Kalkberget som blev bjudna på sommarlunch, resning av midsommarstång, grillning och fest hela natten. Jag har fortfarande träningsvärk efter dansen ;)

Isa hade det lite jobbigt på midsommarafton eftersom det var så mycket folk, men klarade det ändå bra. Hon var med oss nästan hela tiden förutom på  kvällen då hon fick vara hemma med mamma och pappa och deras gäster. Sedan har hon mest gått runt och ätit käk som hon hittat runtomkring - det fanns verkligen rikligt av det.

Hon har fått för sig att rymma lite från tomten i helgen också. Våra grannar hade exempelvis en goldenhane med sig ut som hon var och hälsade på några gånger. Tror det var lite i protest mot att hon var lite "bortglömd" just denna helgen. Hon har även lärt sig krypa under vår grind till stugan, så nu måste vi bygga om den lite.

Det här med att åka motorbåt gick snabbt att vänja henne vid. Ikväll när vi åkte hem hoppade hon smidigt ner i båten (det är en ganska krånglig stege som hon varit rädd för) och satte sig på "sin" plats.

Imorgon börjar vårt nya liv, med heltidsjobb och dagmatte. Vi får se hur det går, ska bli både kul och lite jobbigt. Har massa bilder från helgen med det går inte att ladda upp dem nu av nån konstig anledning, så det får komma en annan dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback