Isa 4 år

Idag är det ingen vanlig dag... det är nämligen Isas födelsedag! Detta har givetvis firats =) Tyvärr har vädret inte varit med oss riktigt utan har bidragit med både ordentliga skyfall och mycket åska under dagen och kvällen. Detta ställde till det lite för våra kvällsplaner med Lisa och Loi som vi planerat. Dock var det ett litet uppehåll efter middagen, så då gick vi ut med hundarna som busade så fint så. Det var länge sen Isa träffade Loi och det verkade som om hon saknat sällskap av en jämnstor hund (har ju massa småttingar runt sig nu).

Väl hemma igen åt vi lite kladdkaka och glass medan hundarna fick varsitt ben. Loi tyckte dock att det var lite tråkigt att bara ligga stilla och tugga på benet, så han var med oss istället =) Förutom ben och mycket kel har Isa fått ett nytt halsband av oss och hundkex av Eskil och Loi =) Hom verkar mycket nöjd!

Grattis min älskade fis!


Isa 7 veckor (redan då tokig i pinnar)

Kommentarer
Postat av: Johanna och Gänget

GRATTIS bästa fisen!! Vi saknar dej! Din vita tok!! Snart ses vi! Puss på nosen!!

Postat av: Helena och boxrarna bus

Grattis våran bästa Isa. Saknar er varje dag. Hoppas du haft en bra födelsedag trots vädret...



Bamsekram och massa pussar från trubbnosarna



PS Ja det var den helgen jag frågade tidigare om du var hemma. Utställningen är den 29 aug, men kommer upp 28(troligen) och åker 30. Fast vad jag minns hade ni hela helgen full.

2009-07-07 @ 23:14:55
URL: http://boxerbus.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback