Äntligen helg...

...så man kan ägna sig lite åt hundträning =) I lördags gick vi upp rätt tidigt för att hinna med en sväng till klubben. Isa och jag åkte buss dit, tränade och gick sedan hem. Vi tränade mest rutan och fick till några klockrena skick från längre avstånd än normalt och med bra läggande, roligt! Det var så roligt att vara tillsammans med Isa när hon faktiskt var lite pigg och glad. Jag tror att vi båda kände lyckan av att träna tillsammans igen, det kändes som att hon också tyckte det var lika roligt som jag. Det blev rätt snabbt varmt i solen, så efter rut-övningarna blev det lite krypträning och sen ägnade vi oss åt mys och borstning. På vägen hem stannade vi också till vid vattnet så att Isa fick svalka sig lite, vilken lycka!

Sedan kom Emma hit igen och vi spenderade dagen shoppandes inne i stan. Måste ju få unna mig lite nu när jag vet att det kommer in lite pengar några månader framöver. När vi kom hem igen tog jag med Isa på en springrunda, måste utnyttja att solen försvinner så att det faktisk är möjligt att springa. Inge vidare roligt tyckte Isa, men ack så bra motion!

Imorse var vi lite sega efter gårdagens bravader, men vaknade till efter att ha förtärt en alldeles makalöst bra brunch nere i hamnen - rekommenderas starkt! Efter att Emma åkt hem cyklade Marcus iväg och la ett spår till Isa. Det blev ca 350 meter men i knepig terräng - jättenyttigt! Isa var väldigt peppad och gick mycket fort, vilket bidrog till att hon slog lite.Vi stötte på problem när Marucs hade gått ner från ett berg som Isa inte vågade gå ner för. Hon markerade tydligt att han hade gått där, men där tog det stopp. Hon löste situationen genom att gå ner en annan väg och ta upp spåret nedanför. Väldigt nyttigt med sådana svårigheter! Detta satte dock extratankar i Isas lilla huvud, så efter det kändes hon ännu mer stressad och gick alldeles för fort. Så vid nästa apport tog vi en liten paus så att hon skulle lugna ner sig lite, vilket gjorde susen. Det gäller att bara prata lugn och inte peppa upp för mycket när hon har ett sånt högt tempo som  hon hade idag.
På vägen hem blev det lite simträning i sjön innan hon stupade i säng.


I väntan på spåret


Bus med bollen




Kommentarer
Postat av: Lisa

Duktiga ni är!

Visst är det en härlig känsla att veta att det kommer strömma in pengar på kontot? Helt slut efter ett pass på 10 timmar, men... det blir pengar det. ;)



Ses imorgon?



Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback