Helgen i kort

Som sagt så har vi haft besök av våra goda vänner Johanna, Danne, Stina och Viggo. Dom anlände i lördags och har förgyllt våra dagar tills idag eftermiddag. Egentligen har vi inte gjort så jätte mycket, vilket även är skönt ibland. Vi har ätit, promenerat, ätit, handlat, ätit och myst. Johanna och jag har diskuterat hundar (bland annat såklart), Danne och Marcus har lekt med datorerna, Isa och Viggo har pussats och Stina har utforskat vårt golv, lådor, sladdar och lite till för att säkerställa att allt är i sin ordning. Underbart :)

Igår var det snöstorm här men det hejdar väl inte hundfamiljer från att ge sig ut? Vi hade ju rekat en runda som var barnvagnsvänlig, så den gick (läs pulsade) vi. Halva vägen var inte plogad så Johanna som drog vagnen fick sig ett ordentligt träningspass. Jag hjälpte till med en uppförsbacke vilket räckte för veckans rumpträning. Vi skippade picknicken men stannade till och tog lite bilder på samma ställe som sist.

Idag åkte vi till barkaby outlet innan familjen skulle dra vidare söderut. Jag köpte ett par Columbia-kängor som visserligen inte var så billiga, men som jag kände var nödvändigt eftersom jag är blöt om fötterna efter varje promenad eller träningspass med Isa. Vi fick även med oss nya lakan och gardiner hem, blev rätt nöjd faktiskt. Vi har även köpt en förvaringlåda i ek som numera står och pryder hallen med alla träningssaker i, perfekt! När vi kom hem var det en nyvaken hund vi mötte i dörren. På med dom nya skorna och ut och pulsa i snön (änsålänge vattentäta). Vi gick en långpromenad i snön och stannade till och tränade lite på ett fält. Det var väldigt mycket snö, som försvårade träningen en aning, men annars gick det bra. Det är så underbart vackert ute med all snö, så vitt och ljust! :)

Bilder från promenaden, tagna av Johanna




Samma bänk som innan, men med betydligt mer snö




Kommentarer
Postat av: Viggofamiljen!

haha mkt bra sammafattat!!



"Vi har ätit, promenerat, ätit, handlat, ätit och myst. Johanna och jag har diskuterat hundar (bland annat såklart), Danne och Marcus har lekt med datorerna, Isa och Viggo har pussats och Stina har utforskat vårt golv, lådor, sladdar och lite till för att säkerställa att allt är i sin ordning. Underbart :)"



som alltid när vi umgås!!

Tusen tack för en fantastisk helg!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback