Snö!

Nu har äntligen snön kommit, det är ett tjock vitt lager utanför dörren och vinden viner runt knuten - wonderful!

Vad har hänt de senaste dagarna annars då? I söndags skulle vi till Bålsta, och hade planerat lite jaktträning innan det. Men det blev ändrade planer, för vi träffade på några grannar som har en labbe-valp på 9 månader som Isa tyckte va söt. Vi tog sällskap och hundarna busade som bara den. Efter ett tag kom en liten boarder collie valp också, men då hade Isa tröttnat lite på "valp-leken". Hursomhelst tog vi sällskap tillbaka hem igen så träningen uteblev.

Igår, måndag, kom jag hem lite senare från jobbet och Marcus hade körlektion så Isa fick följa med mig till stallet. När Marcus kom hem kom han och hämtade henne. Redan igår hade det kommit snö, så skönt att det blir så ljust av snön! =)

Nu är vi nästan precis hemkomna från en fartfylld långpromenad i snön. Vi gick en promenad med Sigge (labbekillen) och hans matte - himla trevligt. Och som de busat! Man kunde nästan tro att Isa också vore 9 månader så mycket som de sprungit, jagat varandra och brottas, kul att se att de trivs så bra ihop.

Dagens bild är lika med synen som mötte mig när jag kom hem från stallet i måndags och Marcus var och tränade. Det var förvånande eftersom Isa nästan aldrig bitit sönder någonting under sina år. Hon verkar iaf haft väldigt roligt, mattan hade flyttat sig en bra bit.


Kommentarer
Postat av: Christer

Duktig Isa! Nja, roligare kan man väl ha?



Jo, du kan tänka dig att man fnissar då man har två böcker av henne hemma nu!

Postat av: Johanna o gänget

Nämen hoppsan Isa, lärde Sting dej att göra så när ni var här sist?! Här snöar det ännu, finns ingen hejd på det UNDERBART!

2009-12-16 @ 09:43:19
Postat av: Lisa

Hihi, tänka sig vad Isa kan - det kunde man inte tro!! ;)



Och visst är det härligt med snön, massor massor nu ju!

2009-12-20 @ 10:56:45
URL: http://eskil-isak.com
Postat av: Christer

Ni såg pigga ut då ni kom pulsande på vägen igår!

2009-12-20 @ 18:01:24
URL: http://www.bouvieracke.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback