Bilen

Igår var vi ute på riktiga äventyr. Sara och Dennis mellanlandade i Stockholm för att sova en natt och umgås lite igår. Eftersom de kom rätt sent och vi inte skulle hinna träffas idag på dagen heller då vi jobbar, åkte vi och hämtade dem på Arlanda. Allt är frid och fröjd när motorn plötsligt dör på vägen hem. Som tur är hinner jag köra av motorvägen in på en avfart. Och där står vi. På telefon får vi veta att det kan bero på is i bensinen, så vi ringer Pontus och frågar om han kan åka förbi en mack och köpa K-sprit. Snälla Pontus ställer upp, men K-spriten hjälper ingenting. Vi fixar och donar med bilen, men den vill inte starta. Det hela slutar med att vi bogserar den till en mack där den nu står. Vi var allesamman stelfrusna efter att ha stått still ute i över två timmar, dåligt klädda i minusgrader. Pontus var då så snäll att han körde oss hela vägen hem och sen tillbaka - vilken hjälte!

En verkstad bredvid macken har kollat lite på den idag och trodde att den var bränslepumpen som lagt av. Det var ingen billig historia att laga den, så vi får se vad som  händer. Vi räknar oss iaf som billösa, himlans jobbigt!

När vi väl kom hem i natt drack vi lite glögg och åt lussekatter för att få upp värmen. Sedan däckade alla rätt snabbt och det tog emot att gå upp imorse, fick inte många timmars sömn.

Idag har först Isas bästis Sara gått ut med henne, sen på eftermiddagen fick hon följa med Lisa och Sigge på långpromenad. Hon verkar ha haft himla kul, för hon är väldigt trött ikväll =)


Busbild från helgen


Fokuserar på att klä granen

Kommentarer
Postat av: Johanna med familj

Åå ingen rolig klapp alls. Saknade er i år så här i juletider. Vi klädde ju granen ihop förra året =) Ta hand om er! Massa kramar från oss alla!

2009-12-24 @ 00:08:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback