Ännu mer snö

Det är ett evigt snöande ute. Såhär mycket snö som vi har nu kommer jag inte ihåg när vi hade sist! Isa är givetvis överlycklig, men finner det lite svårt att hitta "bra" ställen att göra sina behov på då hon försvinner ner i snön.

I lördags träffade vi Lisa och Sigge på förmiddagen för att gå en promenad och träna lite tillsammans. Snön försvårade träningsplanerna något, så vi gick en promenad till klubben fram och tillbaka. Hundarna busade och mattarna pulsade och pratade, kan inte bli bättre =) Väl på klubben hamnade vi mitt i sökgängets träning, Isa markerade tidigt att hon kände vittring av figge i skogen när vi kom gående på vägen och ville mer än gärna visa var denne befann sig någonstans.

Vi tränade lite lydnad men det var svårt i snön. Isa var också något intresserad av vad som hände i skogen bredvid (sökträningen med en skallhund), men det var jättebra träning! Sigge som inte är så gammal fick också för sig att springa till Isa ibland, också sånt som är bra träning för Isa! Sedan gick vi till en liten skogsdunge för att visa Lisa lite jaktövningar. Hon verkar intresserad av att lära sig mer om olika aktiveringsövningar, vilket alltid är roligt! Jag visade principen med linjetag och markeringar och sedan fick Sigge prova. Han jobbade jättebra med näsan men förstod inte riktigt att man skulle komma tillbaka med dummien, men det är ju inte så konstigt första gången.

När vi kom hem var vi trötta, men då var det bara att ladda om batterierna för Ullis, Pontus, Kim och Catrin kom på besök lördag- söndag. Vi har haft det supertrevligt med mycket julstämning (julmusik, glögg, julbord, julklappsutdelning osv). Det har fortsatt snöa jättemycket och i natt fick Marcus och Kim för sig att bege sig ut och åka snowskate. Isa bangade givetvis inte och var överlycklig att komma ut i nysnön.

Idag fortsatte lekandet och vi har varit och åkt pulka/snowskate flera timmar. Nu på kvällen var både Nalle och Sigge med, men det var ingen bra kombination. Nalle blev jättearg på Sigge, men det hände som tur var ingenting. Efteråt fick Sigge busa lite med Isa och han verkade lika glad som förut - skönt.

Lite bilder från lördagens promenad - de blev dock inte så bra pga vädret.








Kommentarer
Postat av: Johanna med flock

Sigge var mej allt en söt kille!

2009-12-21 @ 16:31:09
Postat av: Hanna

Jaa - han är ett riktigt charmtroll. Påminnner sjukt mycket om Viggo när han busar med Isa, kärleksnyp i hals och öron konstant =)

2009-12-21 @ 21:46:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback