Tung start på veckan..

Är det inte alltid det efter semestern? Det känns liksom som att jag fortfarande har semester, för allt går långsamt och jag vet inte riktigt vad jag håller på med på jobbet. Dessutom har mitt halsont övergått till en fruktansvärt irriterande hosta och förkylningen sitter i. Blää... Men oj, så deppigt det lät - så  hemskt är det faktiskt inte. Jag har mycket att se fram emot nu inför hösten och det händer en del just nu.

Marcus och Isa åkte hem med mig från landet i söndags och har varit hemma tills idag. Jag har avvaktat med att träna med Isa (fast har faktiskt inte hunnit det heller) eftersom hon fortfarande inte får äta nått annat än specialmat och mediciner. Men hon verkar helt pigg så nästa vecka kör vi nog igång så smått igen.

Igår fick Isa hänga lite med goldenhanen Nalle, men de verkade mest roa sig på var sitt håll. Annars har tiden mestadels spenderats i stallet. I måndags kom Dirk hem från betet och jag hjälpte till att installera honom i stallet. Där fick Isa busa lite med den irländska settern Timmie, som var ett riktigt charmtroll. Isa verkade dock tycka att han var lite stor och läskig. Igår fick jag äran att rida Dirk för första gången efter sin tid i frihet. Såklart spöregnade det hela skritt-turen så att vi blev blöta ända vägen in på kroppen. Isa fick stanna hemma vilket var bra då Dirk hoppade runt och tyckte att det mesta var otäckt.

Men idag åkte hussen och hunden tillbaka till landet och det är lika konstigt att inte mötas av en viftande svans och elefantöron varje gång jag kommer hem. Speciellt konstigt kändes det när jag ikväll var uppe på klubben för lite samtal och socialisering. Då ryckte det i träningsnerven! Men Isa hälsar att hon har det alldeles förträffligt ute i skärgården, där hon enligt rapporter fick goldenfnatt efter att ha gått av båten.

Imorrn efter jobbet åker jag också ut till landet för att sova bort min hosta, jag tog nämligen ledigt på fredag. Man kan ju inte slita ut sig allt för mycket veckan efter semester ;)


Kommentarer
Postat av: Johanna och gänget

Isa, skönt att höra att du har goldenfnatt då är du på rätt väg =)

2009-08-13 @ 08:05:38
Postat av: Lisa

Ses snart? Tisdag? Hemma då? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback