Golfpremiär och spår

I tisdags blev det en tungt dag för mina stackars ben. Upp i ottan för morgonprommis och sen efter jobbet satte jag på mig springskorna och sprang ett varv runt de fina gröna områderna runt oss. Jag tog även med lite apporter och snitslar och la ut ett spår på samma gång. Spåret la jag i en skog jag aldrig gått i och gick givetvis lite vilse (trots att jag visste att skogen inte var så stor - jag visste bara inte hur man hittade tillbaka till stigen igen.) Spåret blev iaf en utmaning då den slingrade sig högt upp på ett berg, över träsk och snår med bla färska älgskitar. Sen slingrade sig spåret vidare lite hit och dit tills jag kom ut på stigen igen, så det blev ungefär 600 meter.

När jag kom hem hoppade jag snabbt in i duschen, för att sedan hoppa i promenadskorna och gå tillbaka till spåret med Isa. Spåret gick bra, inga problem med apporterna alls men det beror ju på att det är våra apporter. Hon slarvade lite efter ca 100 meter och kom av sig, men spårade jättefint efter det. Desto segare gick det för matten som skulle hänga med i tempot bak i linan. Upp för det gigantiska berget igen, och dessutom spöregnade det! Nej, mina ben sa upp sig på väg hem och jag kunde med nöd och näppe komma upp för trapporna hemma.

Tur var det att benen fick en vilodag igår onsdag. De var fortfarande lite skakiga, men slappnade av efter lite social umgänge med goda vänner i stan.

Idag har vi varit och spelat golf för första gången. Jag har spelat minigilf tidigare, och eftersom jag tycker att det är så roligt hängde jag på Marcus idé om en golfkväll med Anneli och Benny. På den pay-and-play banan vi var på fick man dessutom ha med sig hundar, så det var ju hur bra som helst. Jag var dock ritktigt dålig och träffade bollen ca var tionde försök, och vi kom igenom 8 banor på 3 timmar - det måste vara rekord ;)

Isa var som vanligt skitjobbig när vi gör nått som hon inte är van vid/vill vara med på. Men hon hängde med och lugnade givetvis ner sig till slut. Hon har busat en massa med Benny och fått leta upp våra och andra borttappade golfbollar. Nu är vi trötta hela bunten men vi måste förbereda middagen vi ska ha för Nalles familj imorrn.

Kommentarer
Postat av: Johanna och gänget

Gu vad kul!! Jag vill med testa golf!

2009-08-21 @ 07:34:15
Postat av: Lisa

Spännande med golf, jag som inte ens behärskar minigolfbana känner att det verkar avancerat. ;)



Ska kika på MH på Värmdö imorgon, Zet ska gå sitt mitt på dagen. Sugen på att följa?



Kram!

Postat av: Lisa

Jag tror att Zet skulle gå kl. 12, så jag är där runt ikring. Men hinner du inte så hinner du inte :)

2009-08-21 @ 17:33:04
URL: http://eskil-isak.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback