Dagstur till fastlandet

Idag åkte vi in till fastlandet och uträttade diverse ärenden. Mamma och pappa skulle också in och handla lite, så vi åkte med dem i båten och bilen ända till Gustavsberg, superskönt. Vi har handlat massa målarfärg, blommor och mat så vi är ordentligt sysselsatta veckan ut. Isa verkade tycka det var skönt att få sova ut lite hemma i lägenheten medan vi var ute och pysslade.

Anledningen till att vi åkte hem över dagen var ju också att vi skulle till veterinären med Isa. Vi har ju bara varit på denna djurklinik en gång tidigare när hon skulle vaccineras, men jag känner mig väldigt nöjd efter dagens besök. De känns noggranna och duktiga. Efter att veterinären undersökt Isa fick hon diagnosen magkatarr. Det var iaf det som var mest troligt, så hon kommer att bli behandlad för magkatarr, och sen om det inte blir bättre på en vecka ska vi åka tillbaka och röntga/ ta blodprov för att se om det är nått annat. Så nu måste vi hela tiden ha koll på klockan.. Isa äter återigen mat som är skonsam för magen som hon ska ha många gånger om dagen. 2 timmar innan varje måltid ska hon ha en medicin och en gång om dagen en annan medicin. Jag hoppas verkligen att hon blir bra av det!

Lilltjejen hade inte gått upp nått i vikt heller trots att hon fått mer att äta.. Nu väger hon 22,4 kg. Så när hon återgått till hennes vanliga mat om några veckor ska vi gå upp en del i mat och hon ska få mat mer kontinuerligt och fler gånger om dagen för att undvika vidare magproblem. Sen är det bara att hålla koll på att hon inte stoppar in sig massa skit utomhus!

Kommentarer
Postat av: Viggoflocken

Fisen då!! Krya på sej! Matten i familjen hade med magkatarranfall förra veckan inte kul!

2009-08-04 @ 22:57:22
Postat av: Helena och boxrarna bus

Urs då... Men de brukar hämta sig rätt fort. Tre mål om dagen är ju inte superjobbigt och passa, sen senare menar jag då... rätt smidigt. Men visst blir det bökigt när/om det är fler nu.



Krya på dig Isa.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback