Trevlig valborg!

Så var det dax för valborg igen.. det var länge sen jag firade det faktiskt, jobbar alltid. Så även denna valborg, fast bara idag och inte helgen. Därför fick Isa följa med Marcus till jobbet som jobbade halvdag idag, för att sedan åka direkt ut på landet. Enligt rapporter har allt gått bra (fast Slussen är fortfarande oerhört läskig hälsar Isa) och sist jag pratade med hussen hade de precis tänt brasan där ute på landet.. vill meeeed! Men det gick inte då  jag stängde på jobbet ikväll, samt att jag har ut- och insläpp i stallet imorrn. Så det blir upp tidigt för att släppa ut hästar och rida Rose (som äntligen verkar vara frisk igen), och sen bär det ut på landet för min del med!

Igår träffade vi förresten min vän Evelina som jag inte sett på länge. Hon har köpt en till hund, så nu har hon en dalmatin och en chihuahua. Dalmatinen Nova är endast 10 månader och Isa tyckte hon var väldigt rolig att leka med, men lite robust kanske. Vi gick en lång promenad och de busade mycket. Stannade även till så hundarna (läs Isa) fick bada lite... Så satt vi på klipporna och pratade lite tills jag förskräckt upptäckte en stor orm som höll oss sällskap... uuuhh. Då gick vi vidare och hälsade också på i stallet på vägen tillbaka, Evelina har nämligen också haft häst där förut. Avslutningsvis skulle vi egentligen ha invigt balkongen med en fika, men det blåste så kallt där så det fick bli inomhus istället.

Kommer inte att ta med datorn till landet, så det blir en paus i bloggandet tills söndag.. Trevlig valborg!

Kommentarer
Postat av: Lisa

En trevlig valborgshelg önskar vi er också! Har gått en fin promenad idag, som vi ska ta någon dag. Ställa bilen vid stallet i Kovik och sedan promenera bort till Velamsund. Tror den skulle passa tjejerna, skogsväg och lösa hundar. 1,5 timme skulle jag gissa. :)

Postat av: Johanna och Sting

Hoppas helgen varit bra trots jobb=)

2009-05-03 @ 20:38:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback