Promenad med bilder

Igår gick jag och Helena en långpromenad med Isa och Tisla utanför Lindsdal, ett nytt "litet område" som vi började utforska för någon vecka sen, och återvände till för att kolla in lite fler vägar. Ni kanske kommer ihåg att jag beskrev Isa som väldigt skitig när vi kom tillbaka sist? Den här gånger var det mycket värre kan jag säga! Hundarna badade i nån kletliknande gegga som satte sig som en lite dräkt på Isa. Hon såg inte klok ut bak vid rumpan där håret är lite längre. Vi fick iaf några kort på hundarna innan dom blev svarta.










(Snygg min på Isa)






Älskar den här bilden på Isa, den är så hon!


Så lite träning, var ju träningskväll på klubben igen. Jag inledde med att träna stå med klicker, det var ett tag sen jag tränade in det på det sättet. Jag gick baklänges och kommenderade, och agerade hon snabbt nog fick hon ett klick. Jag ökade takten successivt, gick bra. Men jag vet inte hur jag ska få henne att sträva bakåt, hon vill ju hela tiden till mig. Det fungerar att kasta godis bakom ibland, och lägga/kasta leksak bakom ibland..  Men främst vill hon bara komma till mig och vara mig tillags... hmm, knepigt det där. Sedan stod vi och socialiserade ganska länge (no shit) och då platsade jag Isa vid min väska. Hon låg fint hela tiden och jag gick dit och belönade med jämna mellanrum.
Sedan tränade jag lite kontaktövningar blandat med olika moment, Isa blir taggad av det. La in en apportering i fria följet, en inkallning i läggandet under gång osv. Avslutade med en platsliggning med Tisla, ganska enkel på kort avstånd -> precis det hon behöver nu. Såg säker ut idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback