Morgonaktivitet

Idag åkte vi tidigt till stallet för att hinna innan skolan börjar. Det var segt att gå upp med alltid lite harmoniskt och avslappnande när man väl kommer till stallet.

Ninja var full av energi som vi kunde omvandla till något väldigt positivt, så kul när man märker så väl hennes framsteg! Efter ridningen la jag ett spår till Isa på markerna där ute. Jag la ett "vanligt" appelspår, två vinklar ca 300 meter med två apporter på varje "ben". Isa satte ner näsan i marken och tuffade på i ganska högt tempo, men gick i kärnan och jobbade på  jättefint. Tog alla apporter utan problem, men slog i båda vinklarna... Hmm, undra varför? Det är precis som att hon vill kolla av att det verkligen var en vinkel åt ett håll just där, så hon gör en slags "looping". När hon väl har gjort den hittar hon alltid tillbaka till spåret och tar då vinkeln bra... Men det är kul att se att hon arbetar på så bra och koncentrerat, ni ska se hennes svansföring när hon traskar på, väldigt fokuserat ;)

Imorrn är det dax att besiktiga bilen, håll tummarna på att det inte är nått fel på bilen nu! Vi har ju haft lite otur med bilar "peppar" så det skulle inte förvåna mig om det var nått mer med denna.




Kommentarer
Postat av: Johanna och Stina

Vi håller tummarna så de vitnar här uppe, stina suger tumme o undrar om det gills?!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback