Vårigt

Efter att det regnat två hela dagar i slutet av förra veckan har grönskan verkligen exploderat här i Kalmar. Helt underbart snabbt har det gått. Vitsipporna får böja sig för liljekonvalj-blad som trånar upp mot solen. Blommar på träden slår ut och gör naturen vacker. På bara några dagar känns det faktiskt nästan som sommar.

Isa är pigg och glad. Idag har vi samtalat med veterinären som tyckte att vi kunde börja göra mer saker med henne, sålänge hon verkade orka med. Men i långsam takt såklart. Igår la jag ett litet spår till henne i dungen bredvid oss, och det gick bra för henne, mindre bra för mig och min fot. Idag har jag suttit nere vid lekparken och skrivit uppsats, och Isa fick såklart vara med. Hon sprang runt och njöt av att vara ute. Sedan har hon faktiskt fått hälsa lite på grannhunden Siv också idag, vilken lycka! Hon är så liten, så de leker mest genom att springa runt i små ringar med pinnar i munnen, men det var ändå hur kul som helst för Isa. Nu är hon dock heeeelt slut och ligger och drömmer högljutt. Jag är desto piggare, det fullkomligt kryper i benen på mig. Igår vad jag och tränade för första gången på jättelänge, var tvungen att få ut lite aggression efter att ha haltat runt på jobbet i helgen och suttit och skrivit uppsats non-stop. Det blev givetvis bara träning för överkroppen, och man ska ju inte träna samma muskler två dagar i rad, så här sitter jag idag, ostimulerad till tusen..
Imorrn ska jag till stallet och lösgaloppera lilla Ninja, skönt att komma ut! Isa får följa med men inte träffa Atlas. Blir nog bra med lite miljöombyte för oss båda....

image330
Vårigt i kalmar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback