Äntligen sökträning!

Jomen visst blev det av! 6 stycken för varandra halvt okända människor dök upp på samma plats i samma skog. Och så trevligt det var. Alla hundarna presterade ytterst bra och mattar/hussar var nöjda. Det tränades även på uppletande och spår. Kan inte bli mer hundigt =)

Isa körde näst sist och hade hunnit blivit lite övertaggad i bilen, som skakade av upphetsning av tre laddade hundar. Så jag tog ut Isa på en liten rastningstur innan det var vår tur. Hon var så glad och sprang runt runt som en liten toka. Jag fick koppla henne efter ett tag så hon inte skulle göra av med all energi på fel saker.
Jag skickade henne på två skick, ena figuranten var Ivanna som hon inte träffat på ett tag, men känner, och den andra figuranten var Micke som hon aldrig har hälsat på och som dessutom var en "läskig" kille. Skitbra tänkte jag, för då får jag se hur mycket jag måste träna på att ha okända människor som figuranter, om hon inte vågar går fram. Men det verkade inte vara nått problem alls. Hon drog fint och rakt ut mot båda utan agering (Ivanna hörde inte när jag ropade för jag ville först ha agering, men det vistade sig ju inte behövas). Hon kom fram till båda figuranterna, tog rullen som satt fast i halsbandet, kom tillbaka till mig och sen fullt ös på påviset som dessutom alltid var närmsta vägen. Kan man begära mer? Näää.. Så det fick räcka där för henne, på toppen.

Medan de andra körde lite uppletande/spår/ mer sök gick jag och Ivanna en prommis med hundarna. Ollie var kopplad men var ändå mycket intresserad av Isa, så nog luktar hon fortfarande!
Nu är vi hemma igen, vinden viner utanför och regnet slår mot fönstret. Det ska tydligen bli storm...
Snart ska jag på ett extra långt gympapass, snacka om aktiv ;)

Gammal bild på redo hund
image288

Kommentarer
Postat av: Camilla

Nu har du chansen att vinna Veckans Header.
Kika in för mer info.
Lycka till.

Postat av: Johanna och Viggo

Wow vad kul med träning igen!
Här är det lika trist väder som hos er.. fick en chock först när jag såg bilden.. SNÖ men så såg jag.. gammal bild =) Kram kram

2008-02-22 @ 16:47:51
URL: http://www.freewebs.com/vovvenviggo/
Postat av: sanna

fin bild

2008-02-22 @ 19:49:48
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: Camilla

Veckans Header är avslutad.
Kika in och se ifall du var den lycklige.
Lycka till!

2008-02-22 @ 21:32:55
URL: http://theonlymee.blogg.se
Postat av: Camilla

Svar: svara på de grejer som står i detta inlägg http://theonlymee.blogg.se/1200175294_bloggdesign.html och skicka till [email protected]

2008-02-23 @ 17:26:57
URL: http://theonlymee.blogg.se
Postat av: Camilla

jag tar ingenting för att hjälpa folk med sin design.

2008-02-23 @ 18:40:34
URL: http://theonlymee.blogg.se
Postat av: Ivanna & Ollie

Tack för de tröstande orden, men man vill ju få till det rätt...Att Ollie inte tycker om att bära på saker har vi haft med oss sen han va en skit. Bara han lär sig hålla i den somewhat OK så är jag supernöjd.
Nästa vecka är dessvärr tuff, jag är ledig onsdag heldag och sedan helg, men jag ska åka till Norrpan i helgen så den är redan bokad. Kram kram

2008-02-23 @ 18:56:48
URL: http://punkrockmama.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback