Julrapport!

Nu är julen över och nyårsafton närmar sig. Julen har varit trevlig men hektisk för oss alla. Isa har varit lite stressad vilket inte varit så konstigt då vi sovit på olika ställen nästan alla nätter.
Först var vi i Norrköping och hälsade på vännerna där, mycket trevligt som vanligt. Isa fick träffa sin älskade pojkvän vilket alltid är lika trevligt enligt henne själv. På tisdagen fick vi äntligen se vår sprillans nya lägenhet, den var jättefin och det kommer att bli så bra så! :)
Över juldagarna hann Isa vara i Märsta, Bålsta och på söder på olika firanden. Hon har fått lite godsaker av släkten och en biabädd av matte och husse. Isa är redan förtjust i den :)

Nu har vi iallafall landat på nämdö och Isa stormtrivs! På fältet utanför oss har bonden givetvis gödslat med koskit samma dag vi kom ut, så Isa luktar ladugård och spyr bajs, kan inte bli bättre enligt henne själv, blää säger vi andra. Vi ska stanna här över nyåret och drar oss tillbaka till Kalmar på fredag. Det är väldigt kallt här och min stora väska med spårgrejer och dummies lär inte komma till användning tyvärr.


Kommentarer
Postat av: mamsen

Vi är så glada att ha er här. Snart är ni här mycket mera.Då hoppas vi på mindre koskit på åkrarna!

2008-12-30 @ 18:19:28
Postat av: Johanna och Stina

haha lyllo Isa bästa julklappen för henne, perfekt tillfälle för dej att utöva metoder att få henne att sluta! Man kan träna om man tänker på kylan och gör det därmed lite lättare för hunden. Här var det smällkallt häromdagen men vi kunde både spåra o apportera! Var är bilder från lägenheten???? Puss på er!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback