Veterinären...

Idag hade vi tid hos veterinären för att kolla upp Isas flytningar ännu en gång. Såklart hade hon inga flytningar just idag, men jag ville åka in ändå. Idag ville vi gå till botten med detta elände och som tur var hade de "ultraljudsdag" som vi fick hoppa in i. Egentligen var det fullbokat, men på nått sätt lyckades de fixa in Isa direkt när vi var där. Efter en stund kom de in med en geggig och rakad Isa som tydligen hade varit jätteduktig där hon låg alldeles stilla på rygg.

På ultraljudet såg de att livmodern var lite förstorad och att det fanns vätska i den, vilket inte är normal. Detta innebär att hon har en påbörjad livmodersinflammation. De frågade om vi ville prova antibiotika först för att försöka behandla det, men utsikten för det var inte helt bra. Eftersom hon haft problem med flytningar tidigare var det inget att prata om, utan livmodern ska väck. Så nu har vi tid redan på måndag (!) kl 8.
Så nu kommer det vara hemska dagar och jobbiga veckor framför oss. Jag som var nervig när hon skulle sövas för att ta ut en liten tand, nu ska hon sövas och dessutom vara med om den stor operation! Usch... det är inge kul att vara känslosam matte nu...Men vi hoppas att allt kommer att gå bra. Håll tummar och tassar för oss!

Kärlek
image323

Älskar dig, fisen!

Kommentarer
Postat av: Johanna och Viggo

Vi håller tummar o tassar o tår alltihopa! Det kommer säkert att gå jättefint, hon svarade ju fint på sövningen sist! Skönt att äntligen få gå till botten med saken. Viggo pussar ömt på sin favorittjej!

2008-04-12 @ 08:22:19
Postat av: Ivanna & Ollie

Ursh det va inge vidare info...men vi hoppas att det går bra. Håller tummar och tår! Kram till er!

2008-04-12 @ 18:11:18
Postat av: Hanna

Tack tjejer och killar, det behövs =)

2008-04-12 @ 20:35:33
Postat av: Sonja Lindeman

Inget roligt besked och inget roligt ingrepp. Fr.a. inte efteråt. Var beredd på några smärtfyllda dygn. Inte alldeles säkert att du får reda på det hos veterinären. Jag var helt oförberedd på eftervärkarna. Som dur var tog det värsta slut efter c:a 24 tim. Sedan blev det snabbt bättre.
Lycka till ialla fall!
Sonja o Mpenzi

2008-04-13 @ 19:54:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback