Bilen - uppdatering

Idag efter jobbet skjutsade Marcus snälla kompis Martin ut oss till Öland för att kolla på bilen. Han provade på lite saker, men ingen förbättring med bilen, fortfarande helt död.
Då åkte vi till Borgholm och köpte bogseringslina och åkte tillbaka och hämtade bilen. När vi var uppe i en 20-30 km/h la jag i tvåan och släppte kopplingen, och vips, så gick den igång, lite knakigt med igång! Sen höll den hela vägen in till Kalmar... Himla skönt för annars hade det väl tagit hela dagen att bogsera den från Borgholm till Kalmar i 30 km/h. Det verkar ju som att det är starmotorn då, för när jag stängde av den gick den inte att starta igen. När bilen väl var igång åkte vi direkt till verkstaden med den. De hade inte tid att kolla på den förrns kanske nästa veckan eller veckan efter det, men det är ju bättre att den står där och väntar. Så det
känns himla skönt!
Efter detta äventyr skjutsade även Martin oss och köpte hundmat, eftersom dessa stora säckar är nästintill omöjliga att ta hem på annats sätt. Så nu är det fixat också! Har troligtvis fixat en bil till tävlingen på söndag med, så det känns bra.

När vi kom hem gick jag och Isa direkt till Helena och boxertjejerna för en eftermiddagspromenad. Det var lite regnigt med himla trevligt för det. Hundarna busade för fullt och mattarna pratade. Fick med åtminstonde två hundar på bild, den tredje är änsålänge lite fööör sprallig, så det är nästintill omöjligt. Dock verkade inte Isa helt bra i magen. Hon blev nödig flera gånger och spydde en stor hög när vi var på väg hem, får se hur det artar sig. Det verkade mest vara hästskit som kom upp, så hon har väl inte kunnat motstått nån hög i stallet igår.

Puma står fint
image190

Isa, står visserligen inte så fint, men står iaf =)
image191

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback