Träning på bruksan x2

I helgen har det varit jobb för både husse och matte, så Isa har fått varit på egna äventyr. I lördags fick hon va med Sara nere på vårfesten. Isa älskar Sara, så hon hade haft det toppen hela dan. I söndags fick hon sällskapa med högdräktige Puma och Helena och det hade också gått alldeles utmärkt. Tur att man har vänner som kan ställa upp när det krisar!
Efter jobbet i söndags hade vi bestämt att det skulle göras något hundigt, så vi betsämde träff med Johanna/Viggo och Helena/Puma och begav oss till bruksan. Där fick vi även påökt av Camilla.

Nu fokuserar vi på kommandot "Stå", dvs moment ställande under gång. Jag har börjat betona kommandot lite annorlunda nu, vilket funderar bättre. Har misstänkt att hon kanske förväxlar kommandot med alla andra som börjar på S, Stanna, Sitt, Sakta osv.  Men det funkade bra nu!
Sedan tränade utgångspositionen, och det gick väldigt bra. Satt bara fel några gånger. Efter ett tag tyckte vi att det blev lite långtråkigt och gick över till Camilla som tränade agility. Vi testade lite och det var roligt, som en liten avslutning. Isa tycker att tunnlarna och A-hindret samt balans är jättekul, men taggar av lite på hindren som synd är, annars hade det passat matte till 100% =)

Idag har det varit en tung dag i skolan, kom inte hem förrns efter 18 nångång. Men Isa verkade pigg och hon ska vila tisdag, så vi åkte upp till bruksan igen med Johanna och Viggo och fortsätta det vi satte igång i söndags, dvs ställandet. Det gick rätt bra. Dock satt hon i fel utgångspostiton väldigt många gånger idag. Då ahr jag börjat korrigera henne genom att säga "Nej", så får hon fixa till det själv, vilket funkar ganska bra. Men jag vill ju inte att jag ska behöva säga nej, utan att hon förstår vad som är fel.. knepigt det där. Efter ett ganska kort träningspass fick hundarna busa lite för att sedan åka hem och sova.

Puma är riktigt stor nu
image70

Isa hittade god pinne på lunchpromenaden
image71

image73

Viggo och Isa busar lite, suddig bild dock (som alltid med dom två)
image74

Kommentarer
Postat av: Johanna och Viggo

Viggo tackar och bugar för lekstunden idag, mysigt! Tack för en trevlig samvaro som man säger =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback