Kvastkampen!

Vilken galen helg! Kvastkampen har äntligen gått av stapeln! Efter förra årets succé hade vi skapat riktigt höga förväntningar för årets kvastkamp, något som inte var lätt att leva upp till. Men jag e helnöjd! Kunde inte blivit bättre. Detta årets höll dessutom vår snygga flotte som vi byggt, så ingen slapp bada i det kalla vattnet, som vi gjorde förra året.
Temat var sagovärld, och vi var lag BARBA, dvs barbapapa. Vi var skitsnygga i våra kostymer, och Elsa och Isa, som varit med hela helgen (på dagarna givetvis, inte på Kåren =))hade också varsin dräkt.

Men eftersom det här är en träningsblogg för Isa ska jag kanske inte gå in så mycket på detaljer, utan istället summera hur Isa haft det på kvastkampen 2007. Hon har som sagt varit med oss hela dagarna där vi hållit till utanför kåren. Eftersom hon blivit lite avvaktande på främmande människor bestämde vi att vi skulle försöka ha henne lös så mycket som möjligt, då hon lättare kan gå undan då om nån "läskig" kommer fram. Vi hade även med massvis av godis som "främlingarna" fick ge henne, då blir dom lätt polare. Och det har verkligen gått super. Det har varit ca 400 pers med på kvastkampen, och många hundar cirkulerade runt, men Isa har bara varit med oss och inte brytt sig om några andra. Jätteduktigt! Hon har hejat på oss när vi tävlat och pendlat mellan att vara med mig eller Marcus. Båda dagarna har jag och Karin gått bort lite med hundarna så de fått svalka av sig i vattnet och busa lite med varandra, för att få ett litet brejk från allt. Det har varit bra träning för henne att träffa mycket nytt folk och sett att de inte är farliga, utan helt okej och hon har hittat många nya vänner.

Har enormt mycket bilder från helgen, men visar bara några. Resten finns att beskåda på www.facebook.com

Hela barbafamiljen på väg till första kvällen på kvastkampen.
image82

Isa tar plats mellan favoriten Sara
image83

Isa i hennes fina barbadräkt
image84

image85

Isa följer spänt med i tävlingarna
image86

Flotten flyter!!
image87

Lagbild efter ett lyckat flottrejs
image88

Kommentarer
Postat av: Helena och Puma

Såna bilder, oh vad synd det var att jag inte kunde komma inåt stan och heja på er.. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback