Avslutningspicknick i vallgraven

Ja, trots det dåliga vädret belv det grillning i vallgraven för att fira att den sista dagen i skolan på detta år var överstökad. Vi glömde grill och det började regna innan vi fått igång den enda engångsgrillen sällskapet hade, men trevligt var det för det! Isa var såklart med och även busfröt Elsa . Egentligen skulle även buskillen Viggo varit med, men han skulle istället åka med sin familj till Öland. (Tror annars han hade levt loppan med sötistjejerna annars). Hundarna sprang lösa och hade superkul. Efter ett tag ser vi båda försvinna ner vid kanten till vallgraven, vilket betydde att de hoppat ner i det äckliga vattnet. Detta gjorde att de var ännu smutsigare än innan (vilket ju såklart syns mest på Isa eftersom hon är vit).
Vi hade iaf jättetrevligt och cider, öl och vin flödade trots det dåliga vädret (vi satt under bron som går över till slottet för att skydda oss mot regnet.)
Isa sprang lite lös och lite kopplad bredvid oss när vi cyklade fram och tillbaka. hon har blivit riktigt duktig på det!

Elsa och Isa busar för fullt
image97

Sötistjejen Elsa blev bunden ett tag för att de båda skulle lugna ner sig lite
image98

Hemma igen, smutsigare än på länge!
image99


Hon vet vad som väntar... nämligen ett bad!
image100

Så nu ligger hon hemma igen, utmattad och nyduschad.
Imorrn är det jobb som gäller, men innan det ska jag försöka hinna upp till bruksan för en sista träning innan söndagens kurs på Öland.  Vi skulle egentligen varit till veterinären med Isa idag för att få antibiotika för hennes inflamerade bröstvårta, men eftersom den blivit mycket finare de sista dagarna så ska vi avvakta och se. Förhoppningsvis slipper vi pencillin så vi kan fortsätta på som vanligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback