Uppdatering med bilder

Har haft fullt upp och inte hunnit skriva nått i bloggen, kan bero på att vi inte tränat så mycket den här veckan. I måndags gick jag och Emma en långpromenad bortåt Tyska bruket och stannade till lite vid bruksan för att köra lite snabba lägganden. I tisdags skulle det tränas, men det hanns inte med helt enkelt. Istället hade Isa en riktig badardag, men flera simturer. Då var hon en lycklig hund! På kvällen hade vi picknick vid slottet och fortsatte kvällen på en uteservering, men Isa fick stanna hemma då.
I onsdags kom mamma och pappa hit, och innan de anlände till Kalmar gick jag till bruksan för ett träningspass. Tjii fick jag, trots att det var rätt tidigt var det säkert närmare 30 grader på plan och det gick inte att vara där, så det var bara att traska tillbaka och planera in träningspassen på kvällarna istället. När föräldrarna kom gick vi istället en långpromenad förbi stan och vidare ut vid havet, där Isa fick ett välförtjänt dopp. På kvällen grillade vi hemma hos oss och satt på balkongen hela kvällen, myspys!
I torsdags bar det av till Öland. Vi hade flera stopp, men huvudmålet var Ölands norra udde och långe erik. Isa var givetvis med på äventyret och satt så fint bak i mammas och pappas bil. Vi stannade även till i byxelkrok för att luncha vid kusten, borgholm, stallet och en outletbutik. Väl hemma igen var det bara att byta kläder och vila lite för att sedan bli bjudna på restaurang på kvällen. Vilken lyxdag! Tack snälla föräldrar! =)

Som det låter så har det inte hunnits med någon kvällsträning. Men idag ska det blir av! Japp, fredagskvällen ska spenderas på brukshundklubben. Behöver nog vänta ett bra tag innan solen svalnar av lite, det är otroligt hett idag.
Här kommer lite bilder från de senaste dagarna.

På väg mot vattnet
image101

Snart där
image102

Äntligen! Och så mycket vass det har kommit!
image103

En liten simtur vid Ölandsbron
image104

Hela familjen på Ölands norra udde (förutom jag)
image105

Isa bland alla fina stenar, vissa fick följa med hem till dekoration
image106

image107

Kommentarer
Postat av: Johanna och Viggo

Vad mysigt ni ser ut att ha haft det! Ses snart va?! Kram kram

Postat av: Junitjej

Hunden Yambo hälsar så gott!
http://junitjej.blogg.se/hunden_yambo.html
I sommar ska jag och min sambo till Kalmar (studerade där till lärare, så det blir delvis en nostalgitripp) och Öland. Men Yambo får inte följa med.

2007-06-08 @ 21:53:39
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Ivanna och Ollie

Hej ja det var jätteskönt...nu är jag i Kalmar en snabbis, vattna blommorna och hämta husse som är slut och smutsig efter en festival! Hoppas ni har det skönt i värmen! Hundbad på Öland vettja! ;) Kram

2007-06-10 @ 17:43:50
URL: http://punkrockmama.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback