Bilder från utflykt

Förra onsdagen var både jag, Marcus, Johanna och Danne lediga på samma dag, vilket annars aldrig händer. Därför bar det av mot Böda för en liten utflykt. På morgonen när vi steg upp var det strålande sol för en gång skull, men när vi någon timme senare åkte över bron till Öland och till Johannas familjs stuga kom molnen sakta men säkert fram bakom oss. När vi drog oss upp mot Böda ar de mörka molnen oss hack i häl hela vägen.

När vi kom fram släppte vi första av killarna som skulle spela lite golf (det var deras mission, vårat var att bli bruna), medans vi tog en prommis med hundarna i skogen till regnet dragit förbi (tack vare att det blåste så mycket drog molnen förbi snabbt). Sedan parkerade vi bilen och började vår färd till hundbadet ed några stopp. Väl framme var det underbart att se den ljusa stranden, var så länge sen! Mindre underbart var det när det blåste sandkorn på oss så det svd när vi la oss ner. Dessutom var det så mycket hundar på stranden att man omöjligt kunde ha dem lösa där. Dessutom hade Viggo badförbud pga klåda, så vi gick upp en bit och satte oss bakom en kulle.

Under dagen gick solen i moln ett antal gånger och en regnskur kom även mitt bland allt solande, men dagen var ändå trevlig. Vi slutade med att alla badade och nu fick även Viggo dispens. Det var så gulligt för det var ganska långgrunt, men hundarna nådde inte ner, så de simmade runt, runt oss när vi stod och badade. Viggo jagade runt Isa lite också (hon försökte simma ifrån honom hela tiden, men det gick inte) så de fick ordentligt med motion denna dag!

Måste även passa på att gratulera vår vän Helena,
 som äntligen ha fått hem sina tjejer (en stor och en liten) och önska dem all lycka i framtiden!

(nu ska det tränas tillsammans igen!)

Lite bilder från dagen:

Slottsruinen (man ser att molnen börjar samlas)
image149

Viggo väntar på matte utanför affär
image150

Vilken vacker utsikt
image151

Flyg-öra nummer 1
image152

Flyg-öra nummer 2
image153

Nämen, vem är det son ligger där?
image155


Idag kommer Marcus mamma, syster och hennes pojkvän och stannar över helgen. Jag och Isa ska precis åka till stallet och sedan är dagen fullproppad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback