Hundbus och träning

Idag har Isa fått träffa Viggo! Weeiii...
Jag och Helena åkte till Läckeby kl 11 där vi bestämt träff med Johanna, Danne och Viggo. Vilket kärt återseende från alla håll =) Puma och Viggo fick hälsa lite först innan vi släppte ihop alla fyra. Oj, så roligt det var tyckte alla hundarna. Och det gick jättebra med en hane i flocken, trots att Puma hade sin valp med sig. Verkar som att hon gillar Viggo hon med =)
Vi gick en blöt och lerig promenad i skogen (en jättetrevlig väg som vi måste utnyttja fler gånger) och när vi kom tillbaka till bilen hade vi inte varit borta såå länge, så då blev det lite träning också.

Alla vill köra nån form av uppletande, så det var ju passande. Vi vallade av en ruta tillsammans och sen fick Tisla prova på att hämta en rolig handske. Sedan la jag och Johanna ut 7 föremål och skickade sedan hundarna varannan gång. Det gick bra, men Viggo verkade blanda ihop det lite med jaktapporteringen, så dom gjorde några specialare. Isa däremot tycket ju uppletande är toppen-kul och hon kämpade på riktigt bra fast hon var trött. Den sista lilla tygbiten som låg endast någon meter in i rutan hittade hon dock inte, men eftersom hon sökte så fint kastade jag in en boll när hon inte såg som hon fick hitta som belöning. Duktig flicka =)

Sedan bar det av hemåt igen. Ikväll ska Isa få vara själv hela kvällen, lite småtråkigt för henne, men matte måste ju få ut och roa sig lite ibland med. Imorrn kommer Viggo hit och håller oss sällskap medan övriga familjen ska på dop. Dom kommer att få vara lite själva på kvällen då med, när jag ska på teater.

Tog inga bilder idag för det var så lerigt och regnigt, men lägger in en gammal med turturduvorna.

image213

Kommentarer
Postat av: Johanna och Viggo

Våra sötaste djur! Å vad mys det var å ses i lördags! Saknar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback