Seg dag..

Fick sovmorgon idag igen och skola på eftermiddagen. Blir så less när det är kolsvart ute när man slutar kl 16. Känns som man bara ska hem och sova.
Isa har haft en lugn dag. Mitt på dagen var det ett stålande väder och Ivanna med Ollie mötte oss på väg mot bruksan för att gå en sväng med vilddjuren. Oj va dom leker bra med varandra. Dom är precis på samma nivå! Isa sprang hela tiden runt med nått i munnen som såg ut som frusna löv först, men sen såg vi att det var en...skridskosula! Fy va äckligt det var. Men hon kan ju vara lite småäcklig ibland.. äta bajs och så...men hon är söt ändå =)

Idag när hon skulle få ett ben så gömde jag det, så brukar vi göra och hon fattar direkt vad hon ska göra. Men idag var hon så  ivrig så hon sprang förbi det hela tiden. Hon såg helt tokig ut när hon kutade runt. Till slut hittade hon det, och förhoppningsvis lär hon sig att vara noggrannare från början för att hitta rätt.

Nu är det dax att packa klart det sista inför resan hem över jul. Vi kör tidigt imorrn bitti. Det kommer med andra ord inte vara en rolig dag för hunden imorrn. Fast hon gillar iof att åka bil, men det det kan ju bli lite långdraget.

Jag hittade en bild på henne från förra julen. Då var det minsann snö! Önskar att det kunde bli det i år med...

154400-3

Kommentarer
Postat av: Ivanna och Ollie

Men matte skridskosula är gottit! ;) Jul och nyårshälsningar från oss! Kram

2006-12-21 @ 21:56:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback